VAUVAKUVAUS


VAUVAKUVAUS

Vauvakuvaus 350€ 

Sisältää kuvauksen 3-4h ja 8 kpl jälkikäsiteltyä kuvaa.

Vauvakuvaukselle paras aika on, kun vauva on 5-12 vrk ikäinen, mutta kuvaan toki mielelläni kaikenikäisiä vauvoja. Aivan vastasyntyneenä vauva nukkuu paljon, on helpompi asetella kauniisti kuviin eikä hormoninäpyt vielä vaivaa. Studioltani löytyy monenlaista rekvisiittaa vauvakuvaukseen. Vauvakuvaukseen sisältyy useita kauniita etukäteen mietittyjä asetelmia, mahdolliset toiveenne huomioiden. 

Otan mielelläni kuvia myös koko perheestä ja isommista sisaruksista vauvan kanssa. Vauvakuvaukseen varataan monta tuntia aikaa, koska mennään vauvan ehdoilla, syöttämiset ja vaipanvaihdot kuuluvat asiaan. Tärkeintä on säilyttää hyvä fiilis ja rento mieli!

Hinnat sisältävät kuvauksen valmistelun, kuvaamisen, kuvien jälkikäsittelyn sekä muokkaamisen ja tarvittavan rekvisiitan käytön studiollani. 

Kuvat tulevat aina esikäsiteltyinä valittavaksi kauniiseen, yksityiseen nettigalleriaan, josta valitsemasi kuvat käsittelen valmiiksi. Kuvauspaketit sisältävät tietyn määrän digikuvia. Lisäkuvia voi toki valita galleriasta kuvauspaketin lisäksi, niiden käsittely 25€/kuva. Valitsemasi kuvat saat täysresoluutioisina sekä nettiin sopivina pienempinä kuvina.

Hinnat sisältävät 24% alv.