LAPSIKUVAUS


LAPSIKUVAUS

Lapsikuvaus 170€

Sisältää n. 1h kuvauksen ja 3 kpl jälkikäsiteltyä kuvaa. Kuvaus on yhdelle lapselle. Jos haluat kuvauttaa useamman lapsen, kannattaa valita perhekuvauspaketti.

Lapsikuvaus suunnitellaan kuvattavan iän ja mahdollisten toiveiden mukaan. Studiolla on paljon erilaista rekvisiittaa käytössä, jakkaroita, koreja, taljoja, vilttejä ja jonkin verran vaatteita eri ikäisille lapsille. 

1-vuotiaille on mahdollisuus varata cake smash -kuvaus, jolloin pienet sormet pääsevät käsiksi kakkuun villisti ja vapaasti! Aivan ihana kokemus pienelle taaperolle! (Cake smash -kuvaushinta 190€. kakku ei sisälly hintaan).

Vaatteiden värissä kannattaa suosia valkoisia, vaaleita murrettuja luonnonsävyjä, farkkua ja muita neutraaleja värejä. Ne toimivat kuvissa parhaiten, ovat ajattomia ja saavat aikaan seesteisen, rauhallisen tunnelman kuvaan. 


Hinnat sisältävät kuvauksen valmistelun, kuvaamisen, kuvien jälkikäsittelyn sekä muokkaamisen ja tarvittavan rekvisiitan käytön studiollani. 

Kuvat tulevat aina esikäsiteltyinä valittavaksi kauniiseen, yksityiseen nettigalleriaan, josta valitsemasi kuvat käsittelen valmiiksi. Kuvauspaketit sisältävät tietyn määrän digikuvia. Lisäkuvia voi toki valita galleriasta kuvauspaketin lisäksi, niiden käsittely 25€/kuva. Annan valintagallerian mukana pakettitarjouksia eri lisäkuvamääristä aina koko gallerian valitsemiseen asti. Valitsemasi kuvat saat täysresoluutioisina sekä nettiin sopivina pienempinä kuvina.

Hinnat sisältävät 24% alv.