Siirry suoraan sisältöön

Vauvakuvaus

Vauvakuvaus 390€

Sisältää kuvauksen 2-4h ja 8 kpl huolellisesti jälkikäsiteltyä digikuvaa.

Vauvakuvaukselle paras aika on, kun vauva on 5-12 vrk ikäinen, mutta kuvaan toki mielelläni kaikenikäisiä vauvoja. Aivan vastasyntynyt vauva nukkuu paljon, on helpompi asetella kauniisti kuviin eikä hormoninäpyt vielä vaivaa. 

Asetellut vauvakuvat onnistuvat siis parhaiten alle kaksiviikkoisen vauvan kanssa. Sen jälkeen vauva alkaa olemaan enemmän hereillä, eikä välttämättä suostu olemaan asetelluissa kuvissa niin hyvin. Silloin rennot lifestyle kuvat yhdessä muun perheen kanssa voivat toimia paremmin. Studiollani kaikenlaiset kuvat onnistuvat!
Studioltani löytyy monenlaista rekvisiittaa vauvakuvaukseen. On paljon eri sävyisiä kapaloliinoja, koreja, taljoja, hiuskoristeita, hattuja ym. Vauvakuvaukseen sisältyy useita kauniita etukäteen mietittyjä asetelmia, mahdolliset toiveenne huomioiden.
Vauvakuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa
Vauvakuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa
Otan mielelläni kuvia myös koko perheestä ja isommista sisaruksista vauvan kanssa. Vauvakuvaukseen varataan reilusti aikaa, koska mennään vauvan ehdoilla, syöttämiset ja vaipanvaihdot kuuluvat asiaan. Tärkeintä on säilyttää hyvä fiilis ja rento mieli! Jos mukana kuvauksissa on isompia sisaruksia, kannattaa mukaan ottaa vaikka pientä evästä, niin ei nälkä pääse yllättämään.

Vaatteiden värissä kannattaa suosia valkoisia, vaaleita murrettuja luonnonsävyjä, farkkua ja muita neutraaleja värejä. Ne toimivat kuvissa parhaiten, ovat ajattomia, sopivan rentoja ja saavat aikaan seesteisen, rauhallisen tunnelman kuvaan.

Hinnat sisältävät kuvauksen valmistelun, kuvaamisen, kuvien jälkikäsittelyn sekä muokkaamisen ja tarvittavan rekvisiitan käytön studiollani. 

Kuvat tulevat aina esikäsiteltyinä valittavaksi kauniiseen, yksityiseen nettigalleriaan, josta valitsemasi kuvat käsittelen valmiiksi. Kuvauspaketit sisältävät tietyn määrän digikuvia. Lisäkuvia voi toki valita galleriasta kuvauspaketin lisäksi, niiden käsittely 25€/kuva. Annan valintagallerian mukana pakettitarjouksia eri lisäkuvamääristä aina koko gallerian valitsemiseen asti. Valitsemasi kuvat saat täysresoluutioisina sekä nettiin sopivina pienempinä kuvina.

Hinnat sisältävät 24% alv. 

Kuvausmeikki ja hiusten stailaus 160€. Meikkaaja-maskeeraaja -ammattilaisen tekemä, omaan tyyliisi sopiva kuvausmeikki ja kevyt hiusten stailaus, esimerkiksi kiharat. Meikkaaja tekee päätyönään erilaisia mainos-, TV- ja elokuva-meikkauksia, joten hän tietää miten sinustakin saadaan kuvissa esiin parhaat puolet! Voitte yhdessä suunnitella kuviin luonnollisen tyylin tai näyttävämmän kuvausmeikin irtoripsineen. Tämä palvelu on ihana lisä jokaiselle naiselle! Osta vaikka lahjaksi!

Haluaisitko suloiset vauvakuvat?

Kirsi Nurmi Photography - kuvauspalvelut

Odotuskuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa

Odotuskuvaus

800_crop_5f1afc6fd52c5_5f1afc627da17

Potrettikuvaus

Vauvakuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa

Vauvakuvaus

Perhekuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa

Perhekuvaus

Lapsikuvaus | Kirsi Nurmi Photography | Valokuvaaja Espoossa

Lapsikuvaus

yrityskuvaus3-3 h600px kirsi nurmi

Yrityskuvaus