Siirry suoraan sisältöön

Kuvaajasi

Kirsi, Espoolainen valokuvaaja, vaimo ja kahden lapsen äiti.
Valokuvaaja Kirsi Nurmi
Valokuvaaminen on aina kiehtonut minua ja olen onnellinen saadessani tehdä sitä työkseni valmistuttuani valokuvaajaksi Helsinki Design Schoolista vuonna 2018. Kuvaan studiollani Espoossa monenlaista, odotus- ja vauvakuvista perhe-, potretti- ja valmistujaiskuviin.
Kuvaushetkeen haluan luoda kiireettömän, rauhallisen ja rentoutuneen tunnelman, jolloin olosi on rentoutunut ja aidot tunteet pääsevät välittymään kuviin. Vilkkaimmatkin pikkuiset on aina saatu taltioitua suloisiin kuviin! Studiollani on paljon kaunista rekvisiittaa ja materiaaleja vapaasti käytettäväksi kuvausten aikana. Suunnittelen kuvaukset aina etukäteen, mahdolliset toiveenne huomioiden.
Käytettävissä on eri värisiä taustoja klassisiin potrettikuviin tai tunnelmallinen ja rento boho -henkinen lifestylekuvaus vuoteella ihanine tyynyineen, viltteineen ja pitseineen. Kesäkaudella kuvaan mielelläni myös ulkona miljöössä tai sovitussa lokaatiossa. Yrityskuvauksia teen sopimuksen mukaan, esim. henkilöstön kuvaukset.

Vauvat ja lapset kasvavat niin nopeasti! Kuvissa muistot kuitenkin säilyvät ja voit palata ihaniin, ainutkertaisiin hetkiin aina uudelleen. Tallennetaan yhdessä elämäsi tärkeät vaiheet, pienet sormet ja varpaat <3

Ota yhteyttä ja nähdään pian!

Terkuin, Kirsi

Asiakkaiden kommentteja

5/5

Haluaisitteko kuvauksen?

olethan yhteydessä